Abascal amenaça amb una altra moció de censura

El líder de Vox acusa el govern de Sánchez i la Generalitat de "promoure els disturbis i els saquejos"

El líder de Vox, Santiago Abascal, ha amenaçat aquest dimecres amb presentar una altra moció de censura contra Pedro Sánchez.
Durant la seva intervenció al debat de la compareixença del president espanyol per l’estat d’alarma, ha afirmat que a l’octubre la seva formació va presentar una moció de censura on “alguns mal aconsellats es van voler convertir en protagonistes i víctimes d’aquella moció”, en referència al PP.
En aquella ocasió, ha dit, Vox va advertir de les conseqüències de l’estat d’alarma. “I no hem fallat, tothom sabia que teníem raó, i potser hem d’oferir a aquesta cambra la possibilitat d’una altra moció de censura perquè alguns diputats puguin redimir-se”, ha dit.
Durant el seu discurs Abascal ha acusat el govern de coalició de Pedro Sánchez de “promoure disturbis gravíssims, agressions a la policia, saqueigs de comerços i la por entre la població”. Segons Abascal barris de tot Espanya “porten una setmana patint la violència que promou aquest govern i la Generalitat de Catalunya”.
“I a sobre tenen la poca vergonya de justificar la violència del govern en nom de la llibertat quan els ciutadans tenen els seus drets suspesos”. “Deixin d’animar els terroristes de carrer”, ha afirmat.