5 consells per tenir la casa ordenada

Agafar hàbits diaris ens permetrà que la casa llueixi més endreçada

Amb el dia a dia es fa difícil tenir la casa sempre impecable. Però no és impossible, i per això compartim 5 hàbits diaris que, fets en família, ens ajudarà a mantenir la casa neta.
El primer hàbit que cal adoptar és recollir-ho tot abans d’anar a dormir. Dedicant cinc minuts al final del dia a recollir i netejar tot allò que puguis farà que et despertis en un entorn molt més agradable per començar el dia amb energia.

Un segon bon hàbit és fer el llit cada matí. Aquest fet et permetrà sentir que l’espai està ordenat, i l’habitació lluirà més neta.

En tercer lloc, neteja el bany. Si cada dia passes un drap humit amb netejador, aquest espai sempre lluirà radiant, i no li haurem de dedicar tant de temps en un dia concret a la setmana.

El quart hàbit a adoptar és el de netejar els estris de menjar i netejar el menjador després de cada àpat. Si es fa d’aquesta manera, amb 5 minuts tot estarà a lloc. Una tasca que es pot repartir per dies o setmanes entre els membres de la família i així, entre tots, la casa sempre estarà neta amb la cuina radiant.

Finalment, llença les escombraries cada dia. Aprofita quan surt cap a la feina, o a passejar, per desfer-te de les escombraries. Evitaràs haver de fer-ho al vespre, quan ja no et queden energies, i no s’acumularan a casa.