Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

Barcelona celebra la Festa de la Primavera 2024

Avatar photo
Entre les activitats destaca la sensibilització sobre els efectes de la sequera als espais verds de la ciutat

Barcelona celebrarà, com cada any, la Festa de la Primavera. Es tracta d’una jornada festiva amb un programa d’activitats que giren al voltant de la natura i de la jardineria, que enguany torna a posar l’accent en la sensibilització sobre la sequera i els efectes que té als espais verds de la ciutat.

La festa permet que la ciutadania pugui compartir de primera mà tota l’expertesa i coneixement de les jardineres i jardiners de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, que cada dia tenen cura dels espais verds.

La festa enguany se celebra aquest diumenge 21 d’abril al parc de la Colònia Castells, que obrirà les portes coincidint amb la Festa de la Primavera. Durant tot el matí, entre les 10.30 i les 13.30 hores el parc serà l’escenari de moltes activitats que conviden la ciutadania a apropar-se al verd des del respecte pel medi ambient i amb una lectura de l’estalvi d’aigua en el període de sequera en el què ens trobem. La festa de la primavera està farcida de tallers i activitats que permeten conèixer millor els parcs urbans i fer-hi una nova mirada sobre les plantes i els animals que hi viuen. També es podrà veure com es treballa des de Parcs i Jardins per mantenir el verd de la ciutat i com es fa front a la sequera.

El dia 30 d’abril se celebra també la Festa de la Primavera Escolar, una iniciativa que permet que l’alumnat de diferents centres educatius d’arreu de la ciutat participin de la festa i el coneixement del verd i la biodiversitat. La previsió és que més d’un miler d’infants puguin conèixer a fons com es fa el manteniment dels espais verds i com el disseny dels espais verds i les tasques dels jardiners i jardineres s’adapten a la sequera. La Festa de la Primavera s’emmarca en el programa municipal Mans al verd.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Esplugues emprendrà accions si es demostra que les factures del regidor del PP no s’ajusten a normativa

Notícia següent

L’Ajuntament de Mollerussa homenatja a la veïna centenària Providència Alòs

Notícies relacionades