Una baralla a Cornellà acaba amb la Fiscalia demanant 17 anys de presó

Va buscar la baralla davant de la seva parella

La Fiscalia demana 17 anys de presó per a R.C.J., un home acusat d’assassinar a un altre l’any 2019. Una baralla a un bar de Cornellà de Llobregat per l’ocupació d’un billar va ser el que va provocar els fets.

L’acusació del ministeri públic relata que el 12 d’octubre de 2019, el presumpte autor es trobava a un bar de Cornellà de Llobregat al qual havia assistit amb la seva parella. Amb clients, cambrers i parella davant, va discutir amb un home que ocupava la taula de billar.

Quan tot semblava que havia acabat i R.C.J. havia abandonat el bar, l’home tornaria amb una arma blanca de 24 centímetres. Estava disposat a agredir amb el client que havia discutit, però persones que hi havia al bar van tractar d’evitar-ho. Així, va ferir a una persona “de forma inesperada” i li va fer una ferida toràcica, la qual li va portar a la mort.

La Fiscalia sol·licita cinc anys de llibertat vigilada, la prohibició d’apropar-se i comunicar-se amb la família i parella de la víctima durant 10 anys després de la pena imposada i una indemnització de mig milió d’euros, a més a més de la presó.