L’Ajuntament de Badalona coordinarà les reclamacions dels veïns afectats pels talls de llum

Dilluns es posarà en marxa un dispositiu especial a les oficines municipals de districte de la ciutat

Façana de l'Ajuntament de Badalona. Foto CEDIDA

L’Ajuntament de Badalona s’ha posat a disposició dels veïns afectats pels talls de llum per coordinar les reclamacions a la companyia elèctrica pels perjudicis que els ha causat en els darrers dies. Segons un comunicat difós pel consistori, dilluns es posarà en marxa un dispositiu especial a totes les oficines municipals de districte de la ciutat perquè els afectats puguin aportar la documentació necessària. El mateix dia, el govern municipal té previst reunir-se amb l’elèctrica per a exigir solucions definitives als problemes de subministrament que hi ha hagut a la ciutat. L’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, creu que l’empresa “no pot eludir la seva responsabilitat” i exigeix “inversions urgents perquè no es repeteixi”.

El consistori exigeix “solucions definitives” i “urgents” als problemes de subministrament perquè “no es torni a deteriorar les condicions de vida de les famílies dels habitatges afectats”.

Albiol es va reunir divendres al vespre amb veïns que tallaven un carrer per protestar i aquest matí, juntament amb la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona, ha parlat amb afectats del barri de La Pau.

El batlle diu que la col·laboració entre l’entitat, els veïns i l’Ajuntament és “total” i destaca que ja s’ha començat a treballar per coordinar les accions que s’han de fer amb la companyia perquè els veïns recuperin part del que han perdut. “La situació que han viscut els veïns durant aquests dies de tant de fred és inadmissible i per això posarem els recursos que siguin necessaris per coordinar les reclamacions”, ha reblat Albiol.