Detingut el presumpte autor de l’onada de contenidors cremats a Badalona

En la primera meitat de l'any la localitat ha registrat un total de 185 incendis d'aquesta tipologia

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
La Guàrdia Urbana de Badalona ha detingut un jove menor d’edat i veí d’aquesta ciutat com a presumpte autor de la crema de contenidors reiterada als barris de Lloreda, Nova Lloreda i Sant Crist. L’arrest es va produir dimecres 26 de juliol i es fruit d’un dispositiu especial que la Divisió de Proximitat del cos ha dut a terme en les últimes setmanes. Segons han informat fonts policials, els agents van localitzar l’autor dels fets després que provoqués un nou incendi al carrer Sant Fermí del barri de Montigalà. Durant la primera meitat de 2017 s’han detectat un total de 185 focs en contenidors en el municipi, una xifra que segons fonts municipals és força elevada si es te en compte que el còmput global de 2016 va ser de 279.

El treball de seguiment de la Guàrdia Urbana durant aquest temps ha comptat amb la col·laboració de la ciutadania que ha aportat informació bàsica per poder identificar el presumpte autor d’aquests incendis que han fet incrementar de manera notable la xifra de contenidors que s’han cremat a la ciutat aquest 2017.

En previsió que es puguin tornar a repetir altres episodis de crema de contenidors a la ciutat, des de Guàrdia Urbans es manté actiu l’operatiu especial preventiu.