Detinguda una de les ocupants de la nau cremada de Badalona

Segons el consistori, tenia una ordre de cerca i captura d'un jutjat

Un dispositiu policial al campament de la Rambla del Gorg ocupat per afectats de l’incendi de la nau del carrer Guifré de Badalona ha finalitzat aquest matí amb una persona detinguda. Es tracta de Cristina Stiegler, una de les portaveus dels afectats que vivia a la nau amb la seva parella.

Segons fonts del consistori, la Guàrdia Urbana l’ha detinguda perquè tenia una ordre de cerca i captura per part d’un jutjat per una denúncia d’agressió del passat 10 de desembre, l’endemà de l’incendi. Els acampats denuncien que la Guàrdia Urbana se la volia endur sense cap ordre judicial i que només quan s’hi ha negat han aconseguit que se’ls informés del motiu de la detenció.

Una de les persones acampades explica que dues patrulles de la Guàrdia Urbana s’han acostat aquest matí i que amb l’excusa de parlar sobre la barbacoa amb la què cuinen, s’han dirigit a la zona de tendes de campanya per buscar la detinguda.

Sempre segons la versió d’aquesta persona, quan els acampats han vist que es volien endur la detinguda sense donar-los cap explicació, s’han encarat als agents fins que un advocat voluntari s’ha apropat al campament. En aquest moment, els agents han explicat que tenien una ordre de cerca i captura per una denúncia d’agressió del passat 10 de desembre.

La detinguda ha estat trasllada a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Badalona i als volts de les tres de la tarda els seus companys encara no tenien constància que hagués estat posada en llibertat.