Badalona Serveis Assistencials celebra un Sant Jordi especial “Sense Paraules”

Sota el paraigua de Sant Jordi 2021, BSA aprofita per reconèixer la tasca dels seus professionals i agrair la responsabilitat de tothom

“Sense paraules ho diem tot” és el lema d’un vídeo homenatge al compromís i professionalitat dels treballadors i treballadores de l’organització municipal de serveis integrals de salut i socials. Aquesta iniciativa és també un agraïment a la ciutadania i resta d’agents de salut per la seva responsabilitat. El vídeo disponible al Canal Youtube de BSA és fruit de la col·laboració de molts professionals i usuaris de totes les línies d’atenció: primària, especialitzada, sociosanitària i salut mental i addiccions.

Altres iniciatives

Els pacients ingressats a l’Hospital Municipal de Badalona i al Centre Sociosanitari El Carme de BSA reben una rosa durant la diada com a mostra d’ànim.

També l’alumnat de 1er B d’ESO de l’Escola Joan Pelegrí de Barcelona ha fet arribar punts de llibre i altres manualitats pels pacients, així com una carta d’agraïment a la tasca dels professionals de BSA amb un contundent “gràcies per no defallir, sou els nostres cavallers i cavalleres… el dia de Sant Jordi i sempre!”.