Badalona recorrerà a la diplomàcia europea per a la recerca del nen desaparegut a Hondures

No se sap res de l'infant des del desembre, quan va viatjar al país centreamericà a visitar la família paterna

L'alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol. ACN

L’Ajuntament de Badalona recorrerà a la diplomàcia europea perquè s’insti a les autoritats polítiques i policials del govern d’Hondures a la resolució del cas d’Enoc Misael, un nen de Badalona de dotze anys que va desaparèixer el passat mes de desembre, quan visitava la seva família paterna.

L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, s’ha reunit aquest dimecres amb la mare de l’infant per traslladar-li el suport del consistori. A la trobada hi havia també la directora de l’Institut Rafael Alberti, on estudia l’Enoc, i un representant de la comunitat hondurenya a Espanya. “No ens podem resignar i quedar-nos de braços plegats davant d’un cas que afecta veïns de Badalona”, assegura l’alcalde.

El nen va desaparèixer el 2 de desembre enmig d’un atracament en què van morir el seu avi, el seu oncle, la mainadera i una veïna. Durant els primers dies de la desaparició, una seixantena de militars van estar buscant-lo, sense èxit, però després d’uns quants dies la recerca es va aturar. L’Enoc vivia a Badalona des de feia quatre anys, al barri de Llefià.