Badalona demana col·laboració als Mossos per modernitzar la Guàrdia Urbana

La intenció és poder instal·lar càmeres de seguretat a les zones conflictives durant el 2022

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha demanat col·laboració als Mossos d’Esquadra per modernitzar el cos policial de la ciutat i així poder instal·lar càmeres de seguretat a les zones conflictives durant el 2022.

En unes declaracions als mitjans aquest divendres després de reunir-se amb els comandaments dels Mossos i la Guàrdia Urbana per incrementar la coordinació policial durant la campanya de Nadal, també ha anunciat que a principis del 2022 es convocarà la Junta Local de Seguretat.

Ha explicat que l’objectiu d’aquesta Junta és abordar els reptes de futur, millorar les polítiques públiques de seguretat de Badalona i dotar la Guàrdia Urbana de les eines necessàries perquè el cos s’adapti “a les necessitats del segle XXI”.

Guijarro ha agraït la feina dels cossos policials i ha destacat que amb aquesta reunió han “millorat encara més la coordinació” per garantir la seguretat durant les festes de Nadal.

“Durant la setmana vinent concretarem els dispositius conjunts que s’han previst a tots els eixos comercials de la ciutat i quines línies d’acció es desenvoluparan”, ha afegit.