Arriba “Quan parles fas màgia” a Badalona i Sant Adrià de Besòs

Aquest mes de maig arriba a Badalona i Sant Adrià de Besòs la nova exposició del Voluntariat per la Llengua que s’inclou en la nova campanya “Quan parles fas màgia“, que en aquesta ocasió vol destacar els protagonistes del programa: les persones que formen les parelles lingüístiques, és a dir, voluntaris i aprenents.

La nova exposició “Quan parles fas màgia” arriba aquest mes de maig a Badalona i Sant Adrià de Besòs. La mostra va ser creada per la Direcció General de Política Lingüística i forma part d’una campanya del Voluntariat per la llengua (VxL) que vol animar les persones a afegir-se a aquest programa d’enriquiment lingüístic, cultural i personal que no ha parat de créixer des de la seva creació l’any 2003. Ho vol fer a partir de la metàfora de la màgia. “Quan parles fas màgia” focalitza l’atenció en un aspecte clau del programa: la capacitat per fer créixer el català a través de la conversa i transformar la vida de les persones que hi participen a partir de la llengua.

L’exposició es podrà visitar a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté de Badalona de l’1 al 14 de maig i a la Biblioteca Font de la Mina de Sant Adrià de Besòs del 18 al 31 de maig.