Dijous, 30 de maig de 2024
És notícia

Badalona tanca els actes del 8 de març amb la conferència ‘Juntes i Empoderades a les xarxes’

Avatar photo

La xerrada participativa anirà a càrrec de l'activista feminista i divulgadora Carla Galeote i estarà dinamitzada per la regidora de Feminismes i LGTBIQ+, Aïda Llauradó

Demà divendres 24 de març, a les 18 hores, l’institut Badalona VII acollirà la conferència participativa ‘Juntes i Empoderades a les xarxes’ a càrrec de l’activista feminista i divulgadora Carla Galeote. L’acte estarà dinamitzat per la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, qui mitjançant preguntes per a la reflexió anirà demanant opinió a Galeote sobre com prevenir conductes masclistes a les xarxes socials, com detectar-les i sobretot, quines eines existeixen per protegir-se. També es parlarà dels referents a les xarxes i dels models positius per al jovent. 

La conferència, que tancarà el cicle d’activitats programades durant aquest mes a Badalona en el marc de la celebració del 8 de març, Dia Internacional de les Dones, s’adreça a un públic jove amb la finalitat d’educar i acompanyar en la bona i sana utilització de les xarxes com a eines per a la socialització de gènere. Durant l’acte també es parlarà de feminisme digital i de perspectiva de gènere en relació amb la imatge, l’autoestima i l’empoderamnet de les dones a la xarxa. 

La segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, ha destacat que “és molt necessari treballar amb el jovent en la socialització del gènere des del feminisme, sobretot per donar eines de detecció i prevenció de les violències sexuals i les violències digitals a les xarxes socials”. Llauradó ha remarcat que “el públic jove necessita espais de reflexió i trobada com aquest per expressar els seus dubtes i idees més enllà dels espais formals com són l’escola”. “Amb aquest acte s’acaba la programació d’actes i activitats feministes del mes de març, però tenim la voluntat de continuar treballant com si cada dia fos 8 de març”, ha conclòs la regidora.  

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Es posa en marxa la nova edició de primavera del programa ‘Salou Actiu’

Notícia següent

Les plaques del nom de la rambla de Salvador Samà s’acompanyen d’un text

Notícies relacionades