Badalona s’adhereix en una nova edició de la campanya “L’hora del planeta”

Aquest proper dissabte, 25 de març, s’apagaran els llums del pont del passeig del Mare Nostrum entre les 20.30 i les 21.30 hores

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Badalona s’adhereix un any més a la campanya “L’hora del planeta”, promoguda per l’entitat WWF (Fons Mundial per a la Natura). 

L’hora del planeta és un moviment mundial en què participen més de cent noranta països i milions de persones apagant els llums de casa, d’empreses, d’edificis i de monuments més emblemàtics com a gest simbòlic de lluita contra el canvi climàtic i a favor de la natura. 

A Badalona l’Ajuntament ha decidit apagar els llums del pont verd del passeig del Mare Nostrum del barri de La Mora, entre les 20.30 i les 21.30 hores. El Govern municipal convida també a tota la ciutadania a estalviar energia sempre que sigui possible. 

El repte: 40.000 quilòmetres Donar la volta al planeta! 

El 2023, a més de mantenir el gest simbòlic d’apagar la llum el dia 25 de març de 20.30 a 21.30h, es proposa un nou repte: participar a la iniciativa #KMPorElPlaneta #VueltaAlPlaneta que utilitza els valors de l’esport com l’esforç i el treball en equip per demostrar que sumant petits gestos es pot guanyar a la crisi climàtica. 

Recordem que la campanya “L’hora del planeta” va començar com un fet simbòlic a la ciutat de Sydney (Austràlia) l’any 2007 per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic i la pèrdua de biodiversitat que consisteix en apagar les llums d’edificis i monuments de les ciutats durant una hora