Badalona iniciarà les activitats nadalenques amb l’encesa de l’arbre

El programa amplia a 4 les fires de Nadal, mantenint els principals esdeveniments tradicionals de les festes

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

El pròxim dilluns 5 de desembre a les 18.30 hores, la plaça de la Vila de Badalona acollirà l’encesa de les llums de l’arbre Nadal. Poc després, a les 20 hores, a la plaça del President Tarradellas, tindrà lloc el Concert de Gisela amb l’espectacle Concert Kids, un xou musical per a tota la família protagonitzat per la veu oficial de les cançons de Disney a Espanya. 

 

Amb aquests actes, juntament amb la posada en marxa des del passat 25 de novembre de la Fira de Nadal a la plaça de Pompeu Fabra, s’inicien les activitats de la campanya Nadal a Badalona. Cal destacar que enguany hi ha un total de 4 fires de Nadal als baris del Centre, Gorg, Lloreda i Llefià. Així mateix, com a novetat, el dissabte 3 de desembre, de 10 a 14 hores a la plaça de la Plana tindrà lloc l’activitat Nadal divers i inclusiu, amb activitats físiques i esportives inclusives. 

 

El Campament Reial repeteix un any més en la programació, tot i que canvia la seva ubicació que passa al parc de Can Solei i de Ca l’Arnús. La Fàbrica de joguines i turnemis, una de les activitats amb més demanda en anys anteriors, es podrà visitar al Centre Cultural l’Escorxador (al barri de La Salut) els dies 2,3 i 4 de gener en horari de 17 a 21 hores 

 

Llums a gran part dels barris de Badalona 

Dilluns 5 de desembre s’encendran els llums de Nadal que han començat a instal·lar-se aquesta setmana per tal d’il·luminar els principals eixos comercials dels barris de la ciutat. La resta de carrers també s’encendran durant els primers dies d’aquest desembre. Bona part de l’enllumenat nadalenc d’enguany és nou i compta amb tecnologia led d’última generació per millorar l’estalvi energètic.  

 

Enguany, els llums de Nadal dels carrers de Badalona estaran encesos en aquest horari: 

De diumenge a dijous, de 17.30 a 22 hores 

Divendres i dissabte, de 17.30 h a 24 hores 

 

Dies especials: 

Dissabte 24 de desembre, de 17.30 a 1 hores 

Dissabte 31 de desembre, de 17.30 a 1 hores 

Dijous 5 de gener de 17.30 a 1 hores 

 

Arbres de Nadal a diferents espais 

A més de l’arbre de la plaça de la Vila, que s’encendrà aquest dilluns 5 de desembre, aquest Nadal la ciutat comptarà amb diferents arbres ubicat en diversos punts. Aquest mateix dimecres, en el marc de les commemoracions del 90è aniversari de l’Hospital Municipal, es va il·luminar l’arbre de Badalona Serveis Assistencials als jardins de Ca l’Amigó. Avui dijous 1 de desembre és el torn de l’encesa de llums del Port de Badalona, que enguany també il·luminarà totes les palmeres de la zona portuària. A aquest enllumenat es suma també l’Hotel Marina Badalona, que instal·larà 4 arbres de Nadal al voltant de l’edifici. Per últim, a partir d’aquest dissabte 3 de desembre també quedarà instal·lat a la plaça de la Plana l’Arbre dels desitjos, d’uns vuit metres d’alçada.  

 

Una programació “per a una ciutat viva i diversa” 

Pel que fa a la programació de les fetes de Nadal, l’alcalde Rubén Guijarro, ha manifestat que: “Badalona és una ciutat viva i diversa que sempre ha entès l’espai públic com espai de convivència i celebració i aquest any, més que mai, els carrers de tots els seus barris irradiaran llum, alegria, solidaritat i diversió” i ha afegit que “els veïns i les veïnes de la ciutat podran trobar en aquesta agenda d’activitats nadalenques tota una mostra del batec cultural i nadalenc dels nostres barris”.