Badalona ret homenatge a Joan Soler i Amigó amb diversos actes

Dijous 13 d’octubre i Dissabte 15 d’octubre

Badalona retrà homenatge a la figura de Joan Soler i Amigó, pedagog i escriptor (1941-2022). Ajuntament i entitats de la ciutat han preparat diversos actes que tindran lloc al Museu de Badalona, al Jardí de Ca l’Amigó i al Teatre Zorrilla el dijous 13 i el dissabte 15 d’octubre.  

Els actes d’homenatge “Joan Soler i Amigó, empremtes d’un gran llegat” volen reconèixer “el seu saber i la seva creació en cultura, educació i ciutadania que han esdevingut un llegat que cal conèixer i difondre per tal que les seves empremtes esdevinguin noves llavors, d’Artigues a Manresà i de Canyet a Baix a Mar, arreu de la ciutat i del món”. 

Dijous 13 d’octubre, acte al Museu de Badalona 

El Museu de Badalona acollirà el dijous 13 d’octubre, a les 19 hores, un diàleg homenatge a Joan Soler i Amigó amb Jan Grau, Joan Mayné i Fina Niubó, moderat per Emili Muñoz. L’acte finalitzarà amb la interpretació de cançons populars amb textos de Joan Soler i Amigó, a càrrec del Conservatori Professional de Música de Badalona.  

Aquest acte serà d’entrada lliure fins a completar l’aforament. 

Dissabte 15 d’octubre, al Jardí de Ca l’Amigó 

El dissabte 15 d’octubre d’11 a 13 hores, es farà un acte al Jardí de Ca l’Amigó amb una lectura de textos a les 11 hores de Joan Soler i Amigó i a les 12 hores amb l’actuació del Típic Ball de Bastons de Canyet. Tot seguit, es descobrirà la placa commemorativa en memòria de Joan Soler i Amigó. L’acte es clourà amb Cançons d’en Joan, a càrrec del grup Cantaquetx.  

L’acte és d’entrada lliure fins a completar l’aforament.