Badalona organitza un acte el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual

Amb l’objectiu de mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica

La Federació de Dones de Badalona organitza aquest divendres 23 de setembre un acte per commemorar el Dia Internacional contra l’Explotació Sexual i el Tràfic de dones, nenes i nens amb la col·laboració de l’Ajuntament de la ciutat i amb l’objectiu de mostrar el rebuig cap a aquesta pràctica i defensar els drets fonamentals de tots els éssers humans. 

Concretament, a partir de les 18 hores es farà una cadena humana amb inici a l’estàtua de Roca i Pi per tot el passeig de la Rambla. Les persones integrants de la cadena giraran pel carrer de Mar fins a arribar a la plaça de la Vila. A la mateixa plaça, al voltant de les 18.30 hores, es farà una petita performance i es tancarà l’acte amb la lectura d’un manifest. 

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i la segona tinenta d’Alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminismes i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó, qui ha animat la ciutadania a sumar-se a aquest acte reivindicatiu i ha recordat que “les dones i els infants continuen sent les principals víctimes de tràfic de persones a escala mundial; per això és necessari que les organitzacions, la societat civil i les institucions treballem conjuntament per impulsar mesures efectives que acabin amb aquest sistema d’explotació sexual i patriarcal”.