Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Badalona comença avui una campanya de sensibilització a la zona d’oci nocturn

Avatar photo

L’objectiu és conscienciar dels riscos per a la salut que té el consum i l'abús de substàncies addictives

L’Ajuntament de Badalona, a través del Servei de Salut Pública, comença avui una campanya de sensibilització a la zona d’oci nocturn de Can Ribó amb l’objectiu de conscienciar dels riscos per a la salut que té el consum i l’abús de substàncies addictives.

 

Els encarregats de portar a terme aquestes intervencions a la via pública a la zona d’oci de Can Ribó seran educadors i educadores de l’Associació d’intervenció comunitària en Drogues (ASAUPAM), una entitat social formada per un equip mixt de persones de diferents formacions acadèmiques i persones amb experiència vital en l’àmbit de les addiccions.

 

Aquestes accions preventives es realitzaran els dies 14 i 28 de juliol, a partir de les 10 de la nit i fins a les 2 de la matinada. S’instal·larà una carpa on els especialistes d’ASAUPAM facilitaran informació sobre substàncies i diferents tipus de consum per prevenir riscos derivats d’aquest.

 

La quarta tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Comunicació, Fons Europeus i Protecció a les Persones, Rosa del Amo, ha explicat: “Amb aquesta campanya volem incrementar la percepció entre la ciutadania, especialment entre els joves, dels riscos del consum de substàncies addictives.

 

Per aquesta raó, la intervenció es farà a la zona d’oci nocturn de Can Ribó, l’espai on es concentra majoritàriament el jovent de la ciutat i d’altres municipis”. “És necessari reforçar estratègies preventives d’aquest tipus per tal que la població prengui consciència sobre les conseqüències del consum d’alcohol i drogues en la salut i també en les relacions socials”, ha afegit.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

11 − 8 =

Notícia anterior

Miguel Ángel Sánchez Martos ‘Saturno’, pregoner de la Festa Major de Blanes

Notícia següent

Andorra i el Regne Unit facilitaran la mobilitat dels joves entre 18 i 30 anys

Notícies relacionades