Dissabte, 20 de juliol de 2024
És notícia

Badalona celebra el Dia Internacional de les Ciutats Educadores

Avatar photo

Responent a la crida feta per l’Associació Internacional de Ciutats Educadora, Badalona s’ha afegit a la commemoració del 30 de novembre “Dia Internacional de la Ciutat Educadora 2023” amb un concert organitzat pel Conservatori Professional de Música de Badalona.

El lema d’enguany del Dia Internacional és “La cultura font de creació i d’aprenentatges a la ciutat educadora”, escollit perquè a les ciutats, la cultura i l’art constitueixen una important via d’inclusió social i d’apoderament. Per aquest motiu, i en el marc del cicle Ja és dijous!, a les 20 hores, al Museu de Badalona, tindrà lloc el concert L’arpa Erard del Conservatori: una vida extraordinària, a càrrec de Juan Ramón Hernández Leiva.

Badalona és va adherir al moviment ciutats educadores l’any 1990. Des de llavors, com moltes altres ciutats d’arreu del món, ha impulsat i continua promovent la reflexió i l’acció entorn dels 20 principis de la Carta de ciutats educadores, en el sentit que la ciutadania; els centres escolars i socioeducatius; les entitats culturals, esportives, socials; els mitjans de comunicació; les empreses, i els diferents serveis de l’administració, treballin plegats per fer créixer la seva dimensió educadora, en relació amb als infants, als joves i a la població en general.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

three × 4 =

Notícia anterior

Es commemoren 30 anys de l’Associació Catalana d’Escoles de Música

Notícia següent

Badalona ret homenatge al pintor Josep Uclés

Notícies relacionades