Tot a punt per la III edició de la Fira Animalbada de Badalona

Es tracta d'una fira animalista que promou l’adopció i promoció del voluntariat amb els animals

La plaça dels Països Catalans, al barri del Progrés, acollirà el pròxim dissabte 10 de desembre, entre les 10 i les 19 hores, l’Animalbada, la III edició de la Fira animalista de l’adopció i promoció del voluntariat.

La Fira Animalbada, una fira molt bèstia!, començarà a les 10 del matí amb la benvinguda de la regidora de l’Àrea de Benestar Animal de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado i amb la presentació de les entitats animalistes participants en la Fira.

Les carpes instal·lades a la plaça acolliran xerrades i presentacions de projectes i, en el cas de la carpa infantil, tindran lloc diversos tallers dirigits als més petits.

D’altra banda, durant tota la jornada es podrà veure un curtmetratge i projecció de fitxes descriptives d’animals en adopció. Precisament, i a la tarima central, es faran dues desfilades de gossos en adopció. Els dos passis tindran lloc a les 13 i a les 18 hores.

Conscienciar sobre el benestar dels animals i l’adopció responsable

La regidora de l’Àrea de Medi Ambient i Sostenibilitat de l’Ajuntament de Badalona, Rosa Trenado, ha manifestat que: “l’objectiu d’aquesta fira és molt clar: conscienciar sobre l’adopció responsable, el no abandonament i la cura i benestar dels animals. Des de l’Ajuntament hi ha col·laboració i una implicació directa amb les entitats animalistes per a complir aquest propòsit i, per això, destaquem la importància de la fira per a donar a conèixer a la ciutadania tant el treball de l’Ajuntament, com el de les protectores de la nostra ciutat”. La regidora ha animat “a tots els veïns i les veïnes a visitar la fira i gaudir de totes les activitats que hi haurà al llarg de tot el dia”.