Sant Joan Despí celebra la gran festa del món associatiu el dissabte 23 d’octubre

La diada d'enguany aplegarà prop d'un centenar d'entitats de diferents sectors

L’Ajuntament de Sant Joan Despí organitza aquest dissabte 23 d’octubre la XV Diada d’Entitats, la gran festa del món associatiu de la ciutat. La diada d’enguany aplegarà prop d’un centenar d’entitats de diferents sectors que donaran a conèixer a la ciutadania la seva tasca i les seves activitats en el que serà una mostra de la riquesa de la vida associativa de Sant Joan Despí. Entitats que, amb el seu esperit i dedicació, contribueixen a la cohesió social i a la bona convivència.

La XV Diada d’Entitats se celebra dissabte 23, de 10 a 20 hores, a la rambla de Josep Maria Jujol, que s’omplirà dels estands de les entitats. Hi trobarem entitats de lleure, solidaritat, educació, joventut, natura, inclusió, gent gran, igualtat, salut, benestar animal, cíviques, culturals i esportives. Enguany, amb més il·lusió que mai, donat que la diada esdevé un gran punt de trobada amb la ciutadania després de gairebé dos anys d’una pandèmia que ha afectat molt l’activitat del teixit associatiu.

A més dels estands, a la diada hi haurà una dotzena d’exposicions i també espectacles, repartits en dos escenaris: un a la plaça del Sol Solet i un altre a la rambla de Josep Maria Jujol, amb actuacions de dansa, música i cultura popular.

L’alcaldessa de Sant Joan Despí, Belén García, ha animat la ciutadania a participar a la Diada d’Entitats “per formar part d’aquesta empenta per impulsar novament la ciutat i, al costat de les entitats, recuperar totalment la nostra vida social i comunitària”. García ha destacat que l’Ajuntament fa “una decidida aposta pel món associatiu local, essencial per recuperar l’equilibri social i cultural que durant aquests gairebé dos anys s’ha vist afectat per la pandèmia”.