Sant Andreu de la Barca lliura la Medalla d’Or de la Ciutat a Metges sense Fronteres

L'entitat va assessorar al consistori en l'habilitació de l'hospital de campanya que finalment no va ser utilitzat

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Imatge de l'alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, i el president de Metges sense Fronteres a l'estat espanyol, David Noguera. CEDIDA

L’alcalde de Sant Andreu de la Barca, Enric Llorca, ha lliurat aquest dimecres la Medalla d’Or de la Ciutat al president de Metges sense Fronteres a l’estat espanyol, David Noguera, per assessorar el consistori en l’habilitació de l’hospital de campanya al poliesportiu municipal l’11 i medicalitzar l’hotel Bristol per frenar l’expansió de la covid-19. Dos equipaments que finalment no van ser utilitzats per la negativa de Salut.

Llorca ha destacat que la medalla vol reconèixer l’ajut prestat “per salvar vides humanes”. “La vostra dedicació, compromís i el vostre esforç és un exemple dignificador i representa l’esperança en l’ésser humà i ens fa reconciliar-nos amb els nostres valors personals i socials”, ha afegit el batlle.

L’Ajuntament va aprovar la concessió de la màxima distinció de la ciutat a l’entitat socio-humanitària al ple del mes d’abril amb la finalitat de reconèixer la seva col·laboració per fer front als efectes dels pitjors moments de la pandèmia.

La Medalla d’or de la Ciutat és el màxim reconeixement amb el que Sant Andreu de la Barca distingeix persones i entitats que han demostrat mèrits extraordinaris en benefici de la ciutadania.