Quatre detinguts per robar en una empresa de Sant Andreu de la Barca

Un vigilant de seguretat va alertar la policia local en veure’ls saltar una tanca

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La Policia Local de Sant Andreu de la Barca, amb la col·laboració dels Mossos d’Esquadra, ha detingut la nit d’aquest dimarts quatre homes, d’entre 21 i 42 anys, per intentar robar en una empresa del municipi. Els fets van tenir lloc quan un vigilant de seguretat d’una de les empreses del polígon Nord-est va alertar la policia que havia vist com quatre persones saltaven la tanca d’una empresa dedicada al lloguer de furgonetes ubicada al carrer d’Edison. Tot seguit, una patrulla de la policia local es va desplaçar al lloc on va aconseguir, amb el suport del Mossos, detenir els quatre homes, que es troben a l’espera de passar a disposició judicial.

També aquest dimarts, en un altre operatiu, la Policia Local de Sant Andreu de la Barca va detenir un home de 40 anys acusat de robar a l’interior de vehicles.

Va ser localitzat en actitud sospitosa per uns agents a la zona industrial del municipi, i en comprovar que la seva descripció corresponia a la d’una persona buscada per diversos robatoris amb força a l’interior de vehicles a Esplugues de Llobregat i Sant Andreu de la Barca van procedir a la seva detenció.

Durant l’escorcoll, els agents van interceptar eines susceptibles de ser utilitzades per forçar l’accés a vehicles així com material presumptament robat, com ara bosses de mà o targetes per obrir la porta d’empreses.