Mollet celebra la Setmana Europa de l’Esport

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Ajuntament de Mollet del Vallès. Imatge pròpia.

Un any més, Mollet del Vallès, se suma a la Setmana Europa de l’Esport que enguany té lloc entre el 23 i el 30 de setembre. Es tracta d’una iniciativa de la Comissió Europea que té com a finalitat promoure la participació a l’esport i l’activitat física a més de sensibilitzar a la societat sobre els grans avantatges que aporten. Des de la seva creació, l’any 2015, Mollet ha participat a totes les edicions de la Setmana Europea de  l’Esport.

La Setmana Europea de l’Esport és una iniciativa endegada per la Comissió Europea amb el propòsit de promoure l’esport i l’activitat física a tota Europa.

Aquesta campanya a escala europea vol servir d’inspiració als europeus per ser actius (#BeActive) durant la Setmana i també durant tot l’any.

A Mollet, enguany s’organitzen diverses activitats al Complex Municipal de Salut i Esport de Ca n’Arimon prenent totes les mesures de seguretat. Hi pot accedir tothom i només cal inscriure’s prèviament al mateix centre municipal.

Activitats

  • Dilluns 27: (10.30 h) En forma a la Pista Exterior (Gespa)
  • Dimarts 28: (18.30 h) Body Combat a la Terrassa
  • Dimecres 29: (11.15 h) Zumba a la pista exterior (Gespa)

Mollet participa a la Setmana Europea de l’Esport des de 2015, el primer any que es va posar en marxa. De fet, la iniciativa sorgeix arran de la proposta que, en el seu moment, l’alcalde i responsable d’Esports, Josep Monràs, va fer quan era diputat d’Esports a la Diputació de Barcelona.

Per Josep Monràs “a Mollet sempre hem fet bandera de l’esport i la salut, i tot i que encara estem vivim una situació excepcional, prenent totes les mesures de seguretat, un any més seguim promovent el paper de l’esport com a instrument d’inclusió social i contribuir a la millora de la salut i el benestar dels molletans i les molletanes”.