Molins de Rei aprova l’adjudicació del contracte d’obres del camp de gespa Josep Raich

En aquests moments la consolidació del talús adjacent està finalitzada i en un mes s’iniciarà la renovació de la gespa artificial

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Molins de Rei ha aprovat l’adjudicació del contracte d’obres del camp de gespa del Josep Raich a l’empresa FIELDTURF POLIGRAS, SA. per un import de 251.500€ + IVA (304.315 IVA inclòs), que representa una rebaixa de l’11,56% respecte al preu de licitació. Les feines tenen un termini d’execució de 5 setmanes i s’iniciaran a mitjan juliol.

El canvi de gespa es fa necessari per mantenir aquest equipament en òptimes condicions. La gespa proposada és superior en prestacions a la gespa actual, fruit dels avenços tècnics i de disseny de les gespes. A més, s’ha optat per un paviment format per una base esmortidora i gespa més curta i d’alta qualitat. Això permet una reducció del volum de material de reomplert (cautxú triturat), la qual cosa resulta més sostenible.

La gespa actual es va col·locar l’any 2006; per tant, ja està fora de la seva vida útil. El camp s’ha utilitzat de forma intensiva i, per tant, aquest ús ha provocat la degradació del paviment.

A banda de la renovació de la gespa, es modificarà la posició del terreny de joc, que es desplaçarà aproximadament uns 2,5 metres en direcció cap al sud, apropant-se al talús, amb el propòsit d’alliberar espai a la franja entre el terreny de joc i el carrer Esperanto.

D’altra banda, els treballs d’estabilització del talús han finalitzat amb èxit. El desplaçament del terreny de joc es farà amb la renovació de la gespa a partir de mitjan juliol.