L’incendi de Sant Feliu de Llobregat no ha provocat un excés de contaminants a l’aire

15 dotacions dels Bombers segueixen amb les tasques d'extinció

Imatge de l'incendi a una nau industrial a Sant Feliu de Llobregat. BOMBERS

Un informe de la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament de Territori i Sostenibilitat ha conclòs que l’incendi en una indústria de Sant Feliu de Llobregat no ha provocat que se superessin els valors de referència de cap contaminant en l’aire. Segons han explicat els Bombers, per avaluar l’impacte sobre els nivells de la qualitat de l’aire s’han analitzat les dades enregistrades en els sensors de la Xarxa de Vigilància i Previsió de la Contaminació Atmosfèrica (XVPCA).

Aquest dissabte 15 dotacions dels Bombers continuen treballant en les tasques d’extinció. Aquest dissabte han aconseguit entrar al soterrani del complex, on hi ha molta aigua acumulada i on han extingit dos punts cremant a baixa intensitat.

Segons el cos, l’accés és molt complicat i s’hi ha pogut entrar passant per una zona amb una cambra frigorífica, que no ha estat afectada per l’incendi. Ara el cos estudiarà accedir al soterrani per un altre punt, encara que remarquen que encara queda molta feina en les tasques d’extinció.