L’Ajuntament de Sant Joan Despí incorpora 29 persones en situació d’atur

Treballaran durant els propers sis mesos en diferents departaments municipals

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Ajuntament de Sant Joan Despí ha incorporat un total de 29 persones en situació d’atur que treballaran durant els propers sis mesos en diferents departaments municipals. El pla està subvencionat per la Diputació de Barcelona, en el marc del Pla de Reactivació per l’Ocupació, i per l’Ajuntament, en el marc del Pla Reiniciem per a la reactivació econòmica i social en resposta a la crisi de la COVID-19.

La coordinadora del Govern, Belén García, ha presidit l’acte de benvinguda a les persones participants, que ha tingut lloc aquest dilluns 13 de setembre al Centre d’empreses Fontsanta i al Centre Cívic Les Planes, un acte on també han estat presents el tinent d’alcalde de Governança i Desenvolupament Local, Cristian Rastrojo, i la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica i Ocupació, Judith Riera.

Les incorporacions formen part de la tercera convocatòria de plans d’ocupació que ha realitzat l’Ajuntament de Sant Joan Despí durant aquest any 2021. Els plans prioritzen la contractació de persones amb especials dificultats d’inserció al mercat laboral o en situació de vulnerabilitat social i econòmica.

Les persones contractades treballaran d’auxiliars administratius/atenció al públic, de suport a tasques de digitalització, de manteniment de la via pública i equipaments municipals (peons de brigada), d’ecoinformadors, d’agents de riu i de treballador social.

La coordinadora del Govern, Belén García, ha destacat que “l’Ajuntament continua fent front amb el Pla Reiniciem a les conseqüències econòmiques i socials de la pandèmia de la COVID-19, per a la reactivació econòmica i la recuperació social dels col·lectius vulnerables”.

Els plans d’ocupació de l’Ajuntament de Sant Joan Despí estan preferentment dirigits a persones amb especials dificultats d’inserció al mercat de treball, en situació de vulnerabilitat social, majors de 55 anys o joves menors de 35 anys, entre altres perfils.