Granollers promou el turisme de proximitat amb un canal d’Instagram de turisme i vídeos de la ciutat

La campanya promou el patrimoni, la cultura i l’oferta gastronòmica, hotelera i comercial de Granollers

Aquest dilluns 12 de juliol a les 16 h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Granollers s’ha presentat les actuacions fetes de la campanya de promoció de la ciutat adreçada al turisme de proximitat. Aquest darrer any s’han desplegat actuacions per un valor de 55.000 euros amb l’objectiu de millorar el posicionament de la ciutat, augmentar l’ocupació hotelera i incrementar la despesa diària dels turistes en comerços i equipaments de la ciutat. Es tracta d’una de les actuacions previstes en el Pla de mesures socioeconòmiques per pal·liar els efectes negatius de la crisi de la Covid-19, aprovat el 26 de maig de 2020.

La campanya s’ha desenvolupat amb la col·laboració de l’Associació d’Hotels del Vallès Oriental i amb l’assessorament de l’empresa Aqa Consulting. Es tracta d’una campanya dirigida al turisme familiar, cultural i de negocis, provinent de Catalunya, comunitats autònomes properes de la resta de l’Estat i del sud de França. En els últims dotze mesos, s’ha fet publicitat a través de xarxes socials i mitjans de comunicació especialitzats i s’han dut a terme accions per la millora del posicionament de la web de turisme i dels recursos i activitats vinculades.

«Visit Granollers» és la marca turística que promou la ciutat. A la pàgina web www.visitgranollers.com(link is external) es pot trobar tota mena de continguts d’interès pel visitant, des d’informacions de caràcter més pràctic, a propostes de visites, rutes i itineraris per descobrir la ciutat, l’entorn proper, excursions fora de la ciutat, oferta d’allotjament i restaurants, agenda d’activitats i un bloc amb articles suggeridors.

Nou canal d’Instagram i vídeo de presentació de la ciutat

Una de les novetats presentades ha estat l’obertura d’una nova xarxa social, el nou perfil a Instagram de Visit Granollers (@visitgranollers(link is external)), que serà la xarxa oficial de promoció turística de Granollers. Una aposta de ciutat que té en compte la creixent influència d’aquesta xarxa social, amb una gran projecció en temes relacionats amb els viatges i el turisme, amb la voluntat de millorar el posicionament turístic de Granollers. El nou canal d’Instagram @VisitGranollers servirà per compartir fotografies i vídeos de tot el que es pot veure i descobrir a la ciutat. A més, es convida a les persones usuàries d’Instagram a compartir fotos amb l’etiqueta #visitgranollers que permetrà conèixer la percepció que tenen de Granollers les persones visitants.

El llançament del nou canal d’Instagram es farà de manera simultània amb el del nou vídeo de promoció turística de la ciutat. El vídeo, de 90 segons, és un passeig pels llocs més emblemàtics de Granollers, de la mà de famílies, parelles, amics, treballadors i empresaris… que són alhora les persones a qui va destinada la campanya de turisme, que promou l’oferta gastronòmica, hotelera i comercial de la ciutat, el patrimoni i la cultura, així com la proximitat a Barcelona, la costa o el Montseny.