Gran persecució policial a Viladecans amb dos trets a l’aire i un detingut

Viladecans va patir, aquest dimarts, una persecució policial en què hi ha hagut trets a l’aire i ha acabat amb la detenció d’una persona.

Els fets van passar poc abans de les nou de la nit quan agents de la Policia Local de Viladecans van apropar-se a un vehicle que estava mal estacionat. El conductor presentava símptomes de trobar-se sota els efectes de substàncies estupefaents.

Els policies van colpejar la finestra del cotxe i el conductor va reaccionar posant el cotxe en marxa i donant-se a la fuga. En aquest moment va iniciar-se una persecució per diversos carrers del municipi. Una veïna va gravar en vídeo un moment de la persecució a la zona de la Torre Roja, on dos cotxes policials van intentar interceptar el fugitiu, sentint-se el so d’un tret a l’aire per dissuadir el conductor del vehicle.

Tot i això, l’individu va seguir amb la seva fugida i els agents van realitzar un segon tret a l’aire sense cap reacció del conductor. Finalment, el fugitiu va patir un accident i va estar interceptat i detingut per la Policia Local de Viladecans. Segons fonts consultades pel diari ‘El Periódico’, el detingut, va donar positiu en cocaïna en el test de drogues.