Els indicadors de la Covid a Mollet segueixen disminuint

El 85,4% de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut
Ajuntament de Mollet del Vallès. Imatge pròpia.

Un dilluns més, l’Ajuntament de Mollet ha dut a terme la reunió de coordinació en la que s’ha analitzat quina és l’evolució de la pandèmia a la ciutat així com el funcionament dels diferents serveis municipals. Les dades indiquen una clara tendència a la baixa dels principals indicadors.

Dades Covid

L’índex de rebrot a Mollet està en aquests moments en 77, quan dilluns passat era de 126. D’altra banda la velocitat de retransmissió també disminueix fins als 0,71.

En referència al nombre de persones ingressades a l’Hospital de Mollet, hores d’ara n’hi ha 5, d’aquestes, 2 estan a l’UCI. Afortunadament, se segueix sense haver de lamentar cap defunció.

Als centres educatius de Mollet no hi ha cap grup confinat, però si s’ha hagut de confinar 17 persones. També s’han detectat 6 positius.

Pel que fa les vacunacions, hores d’ara el 85,4% de la població major de 12 anys ja ha rebut la primera dosi (dilluns passat aquesta xifra era del 84,6%) i ja tenen la pauta completa el 82,4% (dilluns passat era el 81,3%), el que comporta que en aquests moments 38.972 molletans i molletanes hagin rebut les dues vacunes.