Els Bombers despleguen vuit dotacions i un helicòpter en un foc de canyes al Prat de Llobregat

També han treballat en petits focs a Barberà de la Conca, la Pobla de Mafumet i Aldover

Imatge d'arxiu de camió de Bombers. BOMBERS

Els Bombers de la Generalitat treballen des de les 5 de la tarda en l’extinció d’un incendi de vegetació al Prat de Llobregat, en una zona de canyes entre el cementiri i el Parc Nou. Hi han treballat vuit dotacions terrestres i un helicòpter bombarder. Poc abans de les 7 el foc s’ha donat per estabilitzat i l’helicòpter s’ha retirat.

D’altra banda, des d’un quart de sis de la tarda també treballen amb dues dotacions en un incendi de vegetació agrícola al marge del camí entre Barberà de la Conca i Montblanc. Els equips hi treballen amb eines manuals. A la Pobla de Mafumet també han cremat 5.000 metres quadrats de conreu abandonat a la partida de Codonys. L’avís ha estat a les 13.37 hores i hi han treballat dues dotacions.

A les Terres de l’Ebre, un incendi forestal al costat del camp de futbol d’Aldover ha cremat 2.000 metres quadrats. El foc s’ha propagat sobre una extensió discontínua i amb zones de borrissol. L’avís ha estat poc després de les 12 del migdia i hi han treballat sis dotacions i un helicòpter.