El CSE Can Vidalet s’estrenarà el 9 d’octubre amb una jornada de portes obertes

El nou equipament del carrer Cedres, que combina usos esportius, culturals i socials, anirà obrint progressivament les sales durant la segona quinzena

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Ja ha començat el compte enrere per a l’obertura del Complex Sociocultural i Esportiu (CSE) Can Vidalet. Serà el dissabte 9 d’octubre, amb una jornada de portes obertes per al conjunt de la ciutadania, que inclourà activitats dinamitzades per a les entitats esportives.

El matí del dia 9, de 10 a 13.30 hores hi haurà visites guidadas per a grups de màxim de 20 persones, que hauran de portar posada la màscara dins de l’equipament. No cal anar amb cita prèvia. A la primera planta hi haurà un photocall perquè qui ho desitgi es faci un selfie.

A la tarda, de 16.30 a 18.30 h, hi haurà partits d’exhibició de diferents disciplines esportives. El CSE Can Vidalet, ubicat al carrer Cedres i amb 5.500 m² distribuïts en tres plantes, disposarà d’un pavelló esportiu amb grades per a 240 persones -que substituirà el Poliesportiu Municipal de Can Vidalet-, sales d’activitats físiques (per a escolars, gent gran i entitats de barri) i espais per fer tallers de treballs manuals i arts plàstiques.

Tots aquests espais s’aniran obrint progressivament a partir de la segona quinzena d’octubre.