Detinguts dos menors per sis robatoris violents al Baix Maresme

Els fets delictius es van registrar entre finals d'octubre i principis de novembre al Masnou, Teià i Premià de Mar

temps lectura-Temps de lectura: 2 minuts

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local del Masnou han detingut dos menors acusats de cometre fins a sis robatoris entre finals d’octubre i principis de novembre als municipis del Masnou, Teià i Premià de Mar, al Baix Maresme. El primer robatori es va cometre a les 21.30 h del 24 d’octubre en el carrer Gaio del Masnou, quan una dona va rebre una forta estrebada per darrere de la cadena que portava al coll. Tot seguit, l’autor va marxar corrents i va pujar a un ciclomotor que conduïa un altre noi. El segon fet el van cometre dos dies després a la mateixa hora a la riera Sant Pere de Premià de Mar, on dos nois en un ciclomotor es van apropar a un home, el van amenaçar amb una navalla i li van agafar el telèfon mòbil.

El tercer i quart fets van ser el dia 28 d’octubre a les 21.30 h al carrer Cadí de Teià. Dos joves amb un ciclomotor es van apropar a una noia i amb una forta estrebada es van endur el telèfon mòbil que duia a les mans. Al cap d’una estona, els lladres van fer servir el telèfon per treure diners d’un caixer.

Minuts més tard es va cometre amb el mateix “modus operandi” el robatori violent d’un mòbil al carrer Manila a la població del Masnou. El dia 31 d’octubre i 1 de novembre es van registrar dos robatoris violents més a la població del Masnou amb les mateixes característiques.

Amb tots aquests indicis, els agents van iniciar una investigació que va permetre identificar i detenir els autors l’11 de novembre a Premià de Mar. Se’ls atribueix els sis robatoris i se’ls acusa, a més, d’un delicte d’estafa.

Els detinguts, que eren menors, van passar a disposició de la fiscalia de menors.