Afectacions a la línia R3 per una avaria de catenària

Una altra incidència provoca retards importants a les línies R2 nord, R2 sud i Regionals del corredor sud

Una avaria de catenària interromp la circulació de trens entre Montcada Bifurcació i Granollers Canovelles des de les quatre de la tarda, el que afecta els trens de la línia R3 (l’Hospitalet – Vic – Puigcerdà). Segons ha informat Renfe, tècnics d’Adif es desplacen al punt per avaluar i reparar l’avaria.

Per garantir la mobilitat dels usuaris del tram les Franqueses – Puigcerdà es gestiona un servei alternatiu per carretera. D’altra banda, des de poc abans d’un quart de cinc es registra una falta d’alimentació elèctrica a les instal·lacions del tram Castelldefels – Sants per una avaria a la subestació, fet que provoca retards importants a les línies R2 nord, R2 sud i Regionals del corredor sud.

En el cas de l’avaria a l’R3 Renfe ha informat que el tram l’Hospitalet – Granollers Centre es cobreix amb el servei de trens de la línia R2 nord. El tram Granollers Centre – les Franqueses es fa per carretera. I el tram les Franqueses – Puigcerdà es cobreix amb el servei de la línia R3 (entre Ribes i Puigcerdà es fa per carretera per les obres del túnel de Toses). Els viatgers del tren detingut a l’entrada de l’estació Granollers Canovelles s’han encaminat a peu a l’estació.

A banda, Renfe informa que els viatgers del tram entre Montcada Bifurcació i Granollers Canovelles s’encaminen a través de la línia R2 i R4 on poblacions com Mollet, Montcada, o Granollers disposen de diverses estacions. També donarà servei per carretera a la resta de poblacions.

Pel que fa a l’avaria al tram Castelldefels – Sants poc després de dos quarts de cinc els tècnics d’Adif han reparat el tram entre Prat i Castelldefels, però a les cinc de la tarda es mantenia interromput el servei entre Prat i Barcelona Sants.

Trens de les línies afectades comencen i acaben recorregut al Prat i els viatgers s’encaminen a la línia de Metro.