Apallissen brutalment al vigilant d’un camp de futbol a Barcelona

Sis joves van colpejar al treballador després de recriminar-los que s'havien colat a les instal·lacions

Sis joves van colpejar un treballador del camp de futbol de Sant Martí després de recriminar-los que s’havien colat a les instal·lacions. Els nois li van propinar diverses puntades de peu després que la víctima els comentés que havien de marxar del lloc.

El vigilant, que està ingressat en un hospital de Barcelona en estat greu, no pot moure ni els braços ni les cames i compta amb lesions per tot el cos.

Fins i tot el lloc dels fets es va traslladar una patrulla per socórrer la víctima i portar-la fins a un centre sanitari. La víctima no ha presentat denúncia però està previst que ho faci els propers dies.

En el moment de l’agressió no s’estava disputant cap partit al camp i els joves van aprofitar per entrar-hi.

El president de la Penya Barcelonista Barcino, una de les entitats que juga en aquest camp, ha assegurat després dels fets que “el problema ho hem tingut sempre” i que és habitual que la gent “es coli al recinte” per robar material i trencar les instal·lacions.

Des del club de Sant Martí han denunciat en reiterades ocasions els fets tant a la Guàrdia Urbana com als Mossos d’Esquadra, encara que sense arribar a solucionar el problema.