Diumenge, 26 de maig de 2024
És notícia

L’AMB concedeix 175.000 € per als veïns d'”El Barco” a Esplugues

Avatar photo
Els recursos serviran per finançar l’atenció a 38 famílies, a causa del desallotjament programat per risc d’esfondrament

L’AMB ha aprovat avui, durant la junta de govern i amb caràcter urgent, la concessió d’una subvenció directa de 175.000 € a l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

Aquesta aportació de recursos extraordinaris es deu al desallotjament per risc d’esfondrament de l’edifici El Barco, on viuen 38 famílies en règim de lloguer.

Actualment s’està treballant de manera urgent en la cerca de solucions integrals per a totes les famílies afectades. La prioritat de l’AMB, l’Ajuntament d’Esplugues i la resta d’institucions són la seguretat de les persones i trobar solucions adaptades a cada cas amb la màxima rapidesa possible.

L’objectiu de la injecció econòmica és cobrir les despeses d’atenció a les 38 famílies que es troben en situació d’emergència social arran d’aquest desallotjament.

En la junta de govern del 3 de març, l’AMB va aprovar la concessió d’un milió d’euros en subvencions per a accions d’assistència als afectats dels edificis de Badalona i Santa Coloma de Gramenet, amb imports de 600.000 € i 400.000 €, respectivament.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

L’obra “El Petit Príncep” inspira una nova ruta turística-cultural a l’Hospitalet de l’Infant

Notícia següent

L’Arc Metropolità celebra l’obertura de piscines municipals com a refugis climàtics

Notícies relacionades