Actuacions policials per incompliments de les restriccions a l’Hospitalet

De divendres a diumenge s’han atès a la ciutat 152 requeriments de serveis nocturns a causa de molèsties per sorolls, amb 20 denúncies

La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra de L’Hospitalet han aixecat durant el passat cap de setmana 206 actes de sanció per diversos incompliments de les restriccions vigents a causa de la Covid-19. 

En total, s’han denunciat 198 persones: 71, per no respectar el toc de queda; 60, per no dur la mascareta; 31, per reunions de més de sis persones no convivents; 18, per consum d’alcohol a la via pública, i 18 més, per diverses causes, com manca de respecte i desobediència a l’autoritat o tinença de drogues.  

Aquest cap de setmana també s’han denunciat 8 locals: 4, per excés d’aforament; 3, per no respectar l’horari establert, i 1, per incomplir les mesures sanitàries. 

De divendres a diumenge, la Guàrdia Urbana ha atès 152 requeriments de serveis nocturns per molèsties de sorolls: 118 en habitatges, amb 18 denúncies; 29 a l’espai públic, amb 2 denúncies, i 5 més, en establiments.