Diumenge, 21 de juliol de 2024
És notícia

Activitats per a totes les edats durant els mesos d’estiu a les Planes-Blocs Florida

Avatar photo

El projecte s’emmarca en les iniciatives del Pla integral les Planes-Blocs Florida

Dissabte, 1 de juliol,  tindrà lloc —dins del ventall de propostes del programa d’estiu del Pla integral les Planes-Blocs Florida— una jornada lúdica amb el Taller de Circ Social de la mà de Kanaya Circ, animació musical a càrrec del grup La Txaranga i una proposta de sensibilització de menjar sa per a les famílies, impulsada per la cooperativa AEMA SCCL.

L’objectiu de la programació és desenvolupar durant l’estiu iniciatives encaminades a la millora de la qualitat de vida i la convivència del veïnat, que afavoreixin la integració, l’equitat i la cohesió social amb la participació del teixit associatiu i la cooperació comunitària.

Com cada estiu es desenvolupen diverses activitats destinades al veïnat, que posen èmfasi en infants i adolescents. Les iniciatives compten amb la col·laboració de diferents entitats del barri i serveis municipals.

Les propostes d’enguany per als més menuts s’inicien amb casalets des de 0 anys, arribant al jovent de 17 i 18 anys amb diverses ofertes per omplir adequadament el temps lliure durant el període de vacances escolars.

L’oferta inclou activitats esportives —campus d’estiu del Club Esportiu Joventut L’Hospitalet—, activitats artístiques i creatives al Centre Ecològic i Cultural de Matacavalls, a més de sortides de campaments i colònies.

La programació d’estiu del Pla de regeneració urbana integral preveu també l’obertura durant les tardes de l’Escola Pau Casals i Cruyff Court amb accés lliure per als menors acompanyats d’un adult.

Dins del ventall de propostes per a tothom el pla ofereix l’activitat de taitxí al parc de les Planes i cursets intensius de castellà. A més continuen les càpsules informatives al punt TIC situat al Centre Municipal la Florida – Ana Díaz Rico.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 + eight =

Notícia anterior

El francès Mathieu Prost, líder de l’Aravell Golf Open by Creand en una primera jornada incompleta

Notícia següent

Protecció Civil manté en Alerta el Pla INUNCAT

Notícies relacionades