Activista animalista provoca la ira de Colau i l’acaben treient a la força

Una representant d'Animal Rebellion fa un discurs contra el consum de carn i s'enganxa amb cola al faristol i la seva proposta acaba fent perdre els nervis als organitzadors

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

Una activista animalista ha interromput aquest dissabte l’acte pel Dia Mundial de l’Alimentació al Disseny Hub de Barcelona amb la presència del ministre de Consum, Alberto Garzón, la ministra de Treball, Yolanda Díaz, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. La representant d’Animal Rebellion ha irromput a l’escenari amb un discurs contra el consum de carn, a favor del veganisme i crític amb els polítics. “Molts diàlegs, però no s’està fent res. Estem fartes d’actes i reunions i no veiem cap acció”, ha etzibat l’activista, que s’ha enganxat amb cola de contacte al faristol i ha hagut de ser desallotjada per l’organització. “Justícia animal, ja. No tenim planeta B”, ha estat el seu crit final mentre era evacuada de la sala amb el faristol.

“Perdoneu, tallo aquest acte per exigir als governs, tant català com espanyol, una transició a un sistema d’alimentació basada en plantes, just i sostenible per a tothom, tant per a les persones humanes com per als animals”, ha començat el seu discurs la representant d’Animal Rebellion, que inicialment ha comptat amb el beneplàcit de l’organització per reclamar al govern espanyol mesures per fomentar una alimentació vegana i exigir a la Generalitat que no doni ajudes al sector ramader. Després de quatre minuts de discurs, s’ha demanat a l’activista que abandonés l’escenari, ella s’hi ha negat i, a més, ha informat que s’havia enganxat amb cola de contacte al faristol.

Ha estat llavors quan s’han apagat els llums, diversos operaris han desmuntat el faristol i cables de connexió i després de boicotejar a l’activista, se l’han emportat usant la força provocant la indignació del public i els crits de la afectada, que ha respost amb crits de ‘Justícia animal, ja’ i ‘No tenim planeta B’, sense més conseqüències.