Dimarts, 23 d'abril de 2024
És notícia

L’acord de pressupostos inclou demandes històriques del Vallès Occidental

Avatar photo
Habitatge, Educació, Seguretat i la lluita contra la sequera són els  grans eixos sobre els quals pivota l’acord

El PSC ha anunciat avui dimarts  l’acord amb el Govern de la Generalitat per aprovar al Parlament la Llei de  Pressupostos pel 2024. Amb l’objectiu d’impulsar polítiques progressistes  per reforçar drets, per protegir els més vulnerables i per generar  prosperitat a Catalunya i al Vallès Occidental, on es donarà resposta a  temes pendents i necessaris per a la comarca com la Ronda Nord fins a Castellar del Vallès, la construcció de l’Hospital Ernest Lluch a Montcada,  que descongestionarà el Parc Taulí, o la construcció del Túnel d’Horta ferroviari, que connectarà millor el Vallès amb la capital i altres vies d’accés  importants.  

Habitatge, Educació, Seguretat i la lluita contra la sequera són els  grans eixos sobre els quals pivota l’acord, que també permet avançar en  polítiques de Salut, i que defensa la col·laboració amb el món local, com  reclamen els alcaldes i alcaldesses, amb més de 25 milions d’euros per a la  proposta socialista de Llei de Barris. 

El primer secretari del PSC Sabadell i diputat al Parlament, Pol Gibert, ha  afirmat que “és un bon acord per Sabadell atès que s’ha assolit l’acord per  tirar endavant la Ronda nord com a condició prèvia. I s’hi ha afegit una  aposta clara per millorar els nostres barris. A més, hem exigit la posada en  marxa d’equipaments comarcals com l’Ernest Lluch, que han de permetre  donar millor atenció a l’Hospital Taulí. L’acord també busca millora la mobilitat  amb l’aposta pel túnel d’horta ferroviari, apostant pel transport públic i  connectant millor la ciutat amb el conjunt de la comarca i Barcelona” 

L’acord es centra en abordar els principals problemes de la ciutadania, com  són l’habitatge, l’educació o la seguretat. Fem aquest pas perquè no volem  privar a la ciutadania de Sabadell i comarca dels recursos necessaris per  millorar aspectes tan fonamentals per nosaltres. Els nostres veïns/es no han  de pagar el desgovern que viu Catalunya, i per ells fem aquest acord.” assegura Pol Gibert

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Crespín coneix l’empresa familiar Cellers Carviresa de Tàrrega

Notícia següent

Alonso-Cuevillas renuncia a l’acta de diputat al Parlament de Catalunya

Notícies relacionades