A L’Hospitalet s’han vacunat un total de 3.576 persones

També, finalitza avui la vacunació a les persones amb discapacitat i de l’àmbit de la salut mental que viuen en residències i pisos tutelats

A L’Hospitalet, el Departament de Salut de la Generalitat inicia avui la segona ronda de vacunació a residències de gent gran amb l’administració de la vacuna a les persones residents i al personal de la residència pública de la Feixa Llarga.

En aquests moments a la ciutat s’ha administrat la primera dosi a les residències de gent gran que tenen codi verd —és a dir, sense cap cas positiu de Covid-19—  (totes a excepció de dues que es vacunaran ara). En total, 803 residents.

Tot plegat, a la ciutat s’han vacunat 3.576 persones, que corresponen a residències (residents i personal) i professional sanitari de l’Hospital de Bellvitge, Institut Català d’Oncologia (ICO) i centres d’atenció primària (CAP).

Avui, en paral·lel, acabarà l’administració de la primera dosi a les persones amb discapacitat i de l’àmbit de la salut mental que viuen en residències i pisos tutelats de L’Hospitalet. També, es posarà properament, la primera dosi als centres sociosanitaris i es continuarà la vacunació dels professionals sanitaris.