54 denúncies aquest cap de setmana a Terrassa per incomplir les mesures per contenir la Covid-19

13 denúncies es van interposar als integrants d’una festa que es celebrava a l’interior d’un domicili

La Policia Municipal de Terrassa ha interposat un total de 54 denúncies aquest cap de setmana per incomplir les restriccions per contenir la Covid-19. D’aquestes denúncies, nou s’han interposat a ciutadans i ciutadanes que circulaven per la via pública sense dur la mascareta posada, 13 a ciutadans que es trobaven al carrer sense causa justificada en horari de confinament nocturn, i 10 a un grup de persones que es trobava dissabte, a les 17.37 h, consumint begudes alcohòliques al camí dels plans de Can Bonvilar, incomplint les restriccions per contenir la Covid-19.

També s’han interposat nou denúncies al propietari i participants d’una festa que s’estava realitzant diumenge, a les 20.42 h, a l’interior d’un bar del carrer d’Arenys de Mar, amb el carrer San Feliu de Llobregat; i 13 denúncies més als integrants d’una festa que s’estava duent a terme a l’interior d’un habitatge del carrer d’Emili Badiella, amb el carrer de Catalunya. Els agents es van presentar al domicili a les 18.30 h de diumenge després de rebre la trucada d’un veí, i van denunciar els assistents per incomplir la normativa per contenir la Covid-19.

La Policia Municipal desmantella una plantació de marihuana al barri de les Arenes

La Policia Municipal de Terrassa va desmantellar divendres, al llarg del matí, una plantació de marihuana que es trobava en un domicili del barri de les Arenes, que va ser localitzada arrel d’una investigació motivada per les afectacions de subministrament elèctric patides al barri.

Quan els agents van accedir a l’immoble, un cop rebuda l’autorització judicial, van trobar 38 plantes i 146 esqueixos de marihuana, a més de 690 euro en metàl·lic i 19 pots de marihuana preparada per a la venta. Hi ha tres persones investigades per un delicte de salut pública i defraudació de fluid elèctric.

Ferida la conductora d’un patinet en ser atropellada per un turisme

El 112 va informar divendres, a les 7.47 h, de l’atropellament d’un turisme a un conductor d’un patinet que creuava la carretera de Matadepera, a l’altura del carrer de Josep Coll. Fins al lloc va acudir una unitat de la Policia Municipal, que va activar la grua municipal per aixecar el vehicle i treure’n el patinet, que havia quedat encastat a sota. Els agents van realitzar l’informe tècnic d’accident i van assistir a la conductora del patinet, que havia resultat ferida i va ser traslladada en ambulància a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa.

Denunciat per conduir sota l’efecte de les drogues i amb el carnet sense vigència

Una patrulla de la Policia Municipal va aturar divendres, a les 17.20 h, un vehicle que circulava pel carrer de Saragossa, amb el carrer d’Ourense. Un cop fetes les comprovacions pertinents, els agents van observar que al conductor li constava una pèrdua de vigència del permís de conduir i que semblava que conduïa sota els efectes de les drogues. Els agents van traslladar el conductor a la prefectura per realitzar el drogotest, que va donar positiu en THC, fet pel qual van interposar-li una denúncia per conduir sense el permís en vigor i una altra per conduir sota els efectes de substàncies estupefaents.

Denunciat per fuga després de patir un accident mentre conduïa ebri

El 112 va informar dissabte, a les 6.21 h, de la trucada d’un particular que havia escoltat un cop fort a les proximitats de l’avinguda d’Àngel Sallent, amb el carrer d’Antoni Torrella, i havia vist un vehicle que col·lidia amb uns contenidors i un turisme estacionat. Fins al lloc dels fets van acudir tres patrulles de la Policia Municipal, que van constatar que hi havia un total de quatre contenidors desplaçats del seu lloc i amb danys importants, així com també dos turismes.

A més, el vehicle causant de l’impacte havia perdut una placa de matrícula, que havia quedat al lloc dels fets. Després de fer una batuda, una de les unitats va localitzar un vehicle estacionat a la ronda de Ponent que coincidia amb la descripció feta pel particular i que presentava danys compatibles amb els de la col·lisió. Els agents van immobilitzar el vehicle i van contactar amb el seu conductor, que finalment, a les 7.10 h, es va personar al lloc on s’havia estacionat el cotxe i va explicar als agents que havia patit un accident de trànsit. Els agents li van realitzar la prova d’alcoholèmia estimativa, que va donar positiu amb una taxa de 0,46 mg/l, i va quedar denunciar per fugir del lloc de l’accident sense facilitar les dades i per no dur la mascareta posada.