Troben 4.000 plantes de marihuana i detenen 5 persones a Molins de Rei

Avatar photo

Els detinguts van intentar fugir pels terrats, però 2 d'ells van caure a terra i els altres 3 van haver de ser rescatats pels Bombers

La Guàrdia Urbana de Molins de Rei ha detingut, aquest dijous 15 de desembre, a cinc persones per un delicte contra la salut pública. En la intervenció, s’ha localitzat una plantació de cànnabis – més de 4.000 plantes de marihuana i 28,4 kg de cabdells- a l’interior d’una nau situada al polígon industrial de la Riera del Molí.

 

La nau estava distribuïda en nou sales independents, vuit d’aquestes preparades pel cultiu de cànnabis amb llums i ventiladors i la novena sala per assecar els cabdells.

 

Prèviament a l’actuació policial, les patrulles de la Guàrdia Urbana van detectar una forta olor de cànnabis a l’exterior de la nau i en el moment de realitzar una inspecció des de l’exterior van localitzar cinc persones fugint pels terrats de les naus.

 

Dos dels detinguts es van precipitar pel terrat d’una de les naus contínues en cedir el sostre i van haver de ser traslladats a un centre hospitalari, els altres tres detinguts van ser rescatats del terrat amb una escala, amb l’ajuda del cos de Bombers, per evitar una precipitació.

 

Els detinguts han passat a disposició judicial, traslladant la investigació dels fets al cos de Mossos d’Esquadra.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

138 donacions de sang i plasma en una nova jornada solidària a Tàrrega

Notícia següent

Incendi en una empresa del Polígon del Segre de Lleida

Notícies relacionades