4 joves atraquen a punta de pistola i matxet a Esplugues de Llobregat

Dos joves de 19 anys han ingressat a la presó acusats d’un robatori amb intimidació a Esplugues de Llobregat, segons han explicat els Mossos d’Esquadra. Els fets van tenir lloc el divendres 8 d’abril a primera hora de la matinada al carrer Josep Anselm Clavé.

La policia catalana afirma que quatre joves, vestits de negre i tapats amb passamuntanyes, van abordar tres persones al carrer. Un dels assaltants va treure una pistola, la va muntar i va apuntar una de les víctimes alhora que els quatre exigien a les víctimes que els donessin els telèfons, els diners i el patinet elèctric que duia una d’elles. Tot seguit van marxar ràpidament del lloc.

Els Mossos van ser informats del fet immediatament i van activar un dispositiu que va localitzar poc després un grup de joves a la vora d’on havia tingut lloc l’assalt. Segons el relat dels Mossos, aquests joves van intentar fugir en veure els policies.

Els agents, però, van aconseguir interceptar-ne dos, i en escorcollar-los els van trobar dos matxets i una pistola d’aire comprimit, rèplica d’una arma de foc real. També els van trobar alguns dels objectes sostrets a les víctimes.

Així, ambdós individus van quedar detinguts com a presumptes autors del robatori, per bé que la investigació continua oberta i els Mossos segueixen buscant els altres dos joves.

A banda, el cos policial va arribar a la conclusió que poques hores abans els dos detinguts havien comès un altre robatori violent a l’Hospitalet de Llobregat, que també els atribueixen.

Els detinguts van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i el jutge va decretar el seu ingrés a presó.