4 centres educatius de Parets participen en la 3a Fira de Robòtica i Programació

La mostra ha tingut lloc avui, 2 de juny, al pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallès

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

L’Escola Pompeu Fabra, l’Escola ACESCO, el Col·legi NS de Montserrat i l’Institut La Sínia han participat en la tercera Fira de Robòtica i Programació del Vallès Oriental, Codebot-Vallès, que s’ha celebrat avui, 2 de juny, al pavelló de la Riera Seca de Mollet del Vallès.

Es tracta d’una mostra de projectes d’aprenentatge que es fan als diferents centres educatius en programació i robòtica, des de la primària a la secundària obligatòria, al voltant dels Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides referents a l’educació de qualitat. La fira acull els municipis de Parets del Vallès, La Llagosta, Martorelles, Mollet del Vallès, Montmeló, Montornès del Vallès, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Vallromanes i Vilanova del Vallès.

En representació de l’Ajuntament de Parets, han assistit la vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, i la regidora de Noves Tecnologies, Gemma Garcia.

La vicealcaldessa i regidora d’Educació, Casandra Garcia, ha explicat que: “és un orgull participar com a municipi en aquesta fira de robòtica. Fa pocs dies vam fer a Parets una petita fira amb les escoles del municipi, ja que des de l’Ajuntament apostem i incentivem l’aprenentatge de les noves tecnologies des de la infantesa i la joventut”.

L’objectiu de la mostra és mostrar i compartir projectes tecnològics entre els diferents centres educatius de la zona, incentivant el treball competencial amb l’ús de la robòtica educativa i la programació.