Vallnord – Pal Arinsal estrena el primer cap de setmana d’obertura amb més de 3200 clients

El primer cap setmana d’obertura de l’estació s’ha iniciat amb força amb l’acollida de 2800 bikers

Vallnord – Pal Arinsal fa un balanç molt positiu de l’inici de la temporada. Des de divendres, el Bike Park, ha acollit a més de 2800 clients. S’ha mantingut l’obertura del 100% dels circuits però tenint en compte que 2 d’ells s’han destinat a la cursa de la Maxiavalanche. Aquest s’ha inaugurat amb la Maxiavalanche, la cursa on riders professionals i amateurs de diverses categories s’han debatut per la victòria. En total han participat més de 500 corredors en aquesta edició. La prova s’ha realitzat de forma exitosa, sense cap incidència pel que fa als protocols COVID.   

Josep Marticella, director general de Vallnord – Pal Arinsal, ha destacat que ha estat “una obertura molt esperada. Després d’un hivern difícil, estem dedicant molts esforços en aconseguir una gran temporada. Ens hem marcat un objectiu ambiciós, però factible i l’obertura ho està demostrant”. 

Així mateix, els clients han pogut gaudir d’un total de 6 activitats al Mountain Park: Peke Park, Parc de Cordes, Tirolines, Kàrting, Buggies entre altres disponibles durant total la temporada. L’estació ha notat una gran presència de clients principalment en activitats com el Kàrting o al Peke Park. Durant el cap de setmana han acollit més de 500 persones. L’escola de Bike també ha assolit totes les seves expectatives i segueixen fent una gran aposta per al cap de setmana. 

Pel que fa el Refugi del Comapedrosa, inaugurat el passat 4 de juny, ha anat rebent senderistes de forma paulatina. Des d’inicis de temporada, més de 100 persones han gaudit dels serveis del Refugi del Comapedrosa, és a dir, serveis restauració, pernoctació o de descans. El Refugi romandrà obert fins al 12 d’octubre. 

En restauració, aquest cap de setmana, els clients han pogut gaudir de fins a 3 restaurants ubicats a diferents punts: a la Caubella de Pal, l’Expresso i el Xiringuito i l’altre costat, el Coll de la Botella, obert durant tots els caps de setmana i cada dia a partir del 19 de juny. A partir del 19 de juny, totes les activitats de l’estació estaran oberts fins al proper 12 de setembre. El Bike Park, segons l’evolució de la situació, ampliarà la seva obertura durant els caps de setmana fins al 12 d’octubre.