S’inaugura l’Espai saludable de Sant Julià

L’esport ajuda a fomentar un estil de vida saludable. Per tal de millorar la qualitat de vida de les lauredianes i dels lauredians, el Comú ha creat l’Espai saludable que s’ha inaugurat avui.

Aquest projecte és una realitat gràcies a la cessió que la Creu Roja va fer al Comú del terreny Soqué de casa Colltort, situat a la zona de la Borda del Jaile. A canvi, se li han cedit uns espais a l’aparcament de la plaça de la Germandat per emmagatzemar material de primera necessitat en cas que es produeixi alguna emergència.

Tal com ha destacat el cònsol major, ha suposat una inversió d’uns 20.000€ i consta de 7 màquines cal·listènia per a diferents edats.

En representació de la Creu Roja Elisabet Zoppetti ha subratllat la bona entesa entre l’entitat i el Comú donant com a exemple el projecte del centre de dia ubicat a la Plaça Major.

L’Espai saludable es troba en una zona amb un trànsit important de persones que van a caminar o fer exercici. De fet, durant la inauguració ja s’hi han pogut veure diferents persones provant les màquines.