Reobert l’accés amb França mentre diverses carreteres continuen tallades

Les principals afectacions pel temporal es produeixen a les poblacions d'Orlu, Prada de Conflent, Saint Jean de Verges, Lagarde, i L'Aiguillon

temps lectura-Temps de lectura: < 1 minut

La prefectura de l’Arieja ha anunciat la reobertura de l’accés a Andorra que es va tallar després de l’abundant nevada d’aquest diumenge. La circulació és molt complicada en aquell departament però també en el dels Pirineus Orientals. Aquest dilluns al matí les principals afectacions pel temporal es produeixen a les poblacions d’Orlu, Prada de Conflent, Saint Jean de Verges, Lagarde, i L’Aiguillon. Diverses carreteres estan inundades.

Cinc departaments francesos i entre ells els més pròxims a Andorra estan en vigilància vermella per pluja i neu. Tot i això a dos quarts d’onze i segons ha anunciat la prefectura de l’Arieja s’ha obert l’accés amb Andorra després que s’hagi netejat la calçada. Les autoritats avisen que el fort vent pot provocar acumulacions de neu en alguns trams i que cal ser molt prudent. La forta pluja ha inundat diverses carreteres de les poblacions de Prada de Conflent, Saint Jean de Verges, Lagarde, Orlu i L’Aiguillon.