Surten a la venda les entrades de la 29a Mostra Gastronòmica amb una quinzena de participants

La Mostra Gastronòmica d’Andorra arribarà a la 29a edició el diumenge 14 de novembre, després de 30 anys de celebració, ja que l’any passat no vam poder organitzar-la per les restriccions que estaven vigents. Les entrades surten a la venda avui mateix i es poden adquirir al servei de Tràmits del Comú d’Ordino i a l’Oficina de Turisme, a la Casa de la Muntanya. Els preus es mantenen en 35 € per a la venda anticipada, 40 € a la porta el mateix dia i preu únic de 20 # per als infants fins a 12 anys.

Quan al nombre d’estands comptarem amb una quinzena de professionals: restaurants i empreses del sector (8 novetat i 7 habituals). Pel que fa al format i el protocol que se seguirà, hi haurà menys taules (33) i es reduirà a vuit els coberts per taula (de 10 a 8). S’ha reduït l’aforament i per accedir-hi caldrà mostrar el passaport Covid-19 o bé un certificat negatiu d’una PCR o TMA 48 h o test d’antígens TRA 12 h.

“Enguany, amb prudència, volem recuperar l’essència social i festiva d’aquesta jornada, on podem fer un tast de la gran varietat gastronòmica que trobem a casa nostra” ha explicat la cònsol menor i consellera de Cultura durant la presentació que ha tingut lloc aquest matí. Com sempre la tradició conviurà amb les últimes tendències culinàries, un dels principals atractius que marca la diferència en cada edició.

Choy ha afegit: “És necessari recuperar la confiança entre restauradors i comensals en un esdeveniment que no només és atractiu per públic local i turista, sinó que pels mateixos participants és un aparador on donar-se a conèixer i mostrar les novetats de la temporada”.
d’una PCR o TMA -de menys de 48h. o bé un test d’antígens -TRA- de màxim 12 h prèvies.