Ordino fixa les mesures per frenar el creixement urbanístic

L’objectiu és assolir un model d’urbanisme més sostenible

Una nova sessió Extraordinària de Consell de Comú ha servit per fer l’aprovació definitiva de les modificacions de les ordinacions del POUP, després del vistiplau de la CTU, la Comissió Tècnica d’Urbanisme. Després de deu dies que el Comú aprovés per Consell i presentés a Govern les modificacions, aquestes s’han aprovat amb la màxima celeritat per fixar les mesures dissuasives que han de frenar el creixement urbanístic a la parròquia.

L’objectiu és assolir un model d’urbanisme més sostenible i mantenir així el compromís amb el label Reserva de la Biosfera per preservar el medi ambient i mantenir la qualitat de vida dels habitants.

La intervenció de la minoria avui ha anat dirigida a felicitar la majoria -per part del conseller Enric Dolsa– que al seu parer aquestes mesures no van en contra ni a favor de ningú i qui es beneficia és la parròquia. La consellera Sandra Tudó ha fet una reflexió en clau nacional i s’ha mostrat optimista amb la presa de consciència del creixement urbanístic a tot el país.

El cònsol major ha conclòs les compareixences, reiterant que els projectes que entrin a partir d’ara s’hauran d’adaptar a la nova normativa per aconseguir el model que es vol i ha assegurat que el Comú no té constància de les possibles queixes que el canvi hagi provocat en alguns sectors.