Divendres, 21 de juny de 2024
És notícia

Neix ‘Andorra és jove’, el portal que té l’objectiu d’esdevenir el punt informatiu de referència juvenil

Avatar photo
Aquest espai neix amb l’objectiu de connectar als joves i adolescents amb aquells temes que més els interessa, així com amb totes les novetats del país

El nou portal que l’Agència de Notícies Andorrana (ANA) ha dedicat exclusivament als joves, Andorra és jove, es posa en marxa. Aquest espai neix amb l’objectiu de connectar als joves i adolescents amb aquells temes que més els interessa, així com amb totes les novetats del país.

La pàgina web andorraesjove.com, així com els seus comptes a xarxes socials, s‘han donat a conèixer aquest dilluns, i la voluntat és que pugui esdevenir el punt informatiu de referència per al col·lectiu jove. Aquesta nova plataforma s’emmarca en l’objectiu de l’ANA d’innovar i oferir nous productes que puguin ser d’interès social i coincideix amb la celebració del 15è aniversari de l’agència.

Dividida en nou seccions, s’abasten des de temes com l’oci i les curiositats, fins als estudis, la salut o l’amor. Es pretén donar veu als joves talents del país mitjançant les entrevistes, i fer conèixer tots aquells projectes en els quals estan immersos, posant d’aquesta manera un gra de sorra al panorama cultural i social d’Andorra. A més, es resoldran els dubtes presents en aquesta etapa crucial de la vida.

Les xarxes socials tenen un pes fonamental en la manera com els ciutadans accedeixen avui en dia a la informació, i per això, no podien mancar en aquest projecte. Amb l’usuari ‘andorraesjove’, a l’Instagram i el TikTok, hi haurà publicacions en què a més del vessant informatiu es vol potenciar aspectes més lúdics i d’entreteniment.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Notícia anterior

Una desena d’identificats en el desallotjament de l’assentament de la Mar Bella de Barcelona

Notícia següent

La Seu d’Urgell recull prop de 1.000 quilos d’aliments en el Gran Recapte de Primavera

Notícies relacionades